top of page
Fuglefjella%20Vides%20bild_edited.jpg
Dagstur til Fuglefjella: Välkommen

LANGTUR LANGS ISFJORDEN

27 Juni - 3 Juli 2021

Rett etter ledersamling for aktivitetsledere inviterer vi til oppdagelsestur til den flotteste delen av Isfjorden. Vi begynner ved Daudmannsodden og avslutter i Ekmanfjorden eller Dicksonfjorden. Underveis padler vi langs breer, en varierende kyst, og blant Svalbards rikeste tundra. Solen skinner siden 19. april og nå ved midtsommertider er det ingen forskjell på dag og natt.

Legg fra deg klokken, vi padler når det passer oss!

Bjørnevakt: På kajakktur deler vi kysten med isbjørnen, som sakte har begynt å befolke Isfjorden igjen etter jaktstoppet i 1973. Vi må alltid være på vakt og ha en retrettplan for ikke å havne i konflikt. For at dette skal være mulig på natten har vi våken isbjørnvakt i skift, som vi alle deler på. Forbered deg på en time av arktisk stillhet og ro, og kanskje kanskje, ditt livs naturopplevelse. I sikkerhet sammen med erfarne og utdannede Svalbardguider.

Hva er inkludert: Kajakk, båttransport fra Longyearbyen, mat, og sikkerhetsutstyr.

Hva du må ordne selv: Transport til Longyearbyen, personlig padle- og turutstyr, telt, og sovepose. Tørrdrakt er obligatorisk. Dersom det er noe av dette du ikke har kan du leie dette av oss.

Veiledere: Dag Roland og Calle Schönning

Pris: 24500 kr

Hvis du ikke kan bli med på ledersamlingen i forkant av turen kan det ordnes med transport fra Longyearbyen.

Er du ikke Aktivitetsleder / skal du ikke delta på samlingen, men har lyst å bli med på turen? Skriv oss en rad og fortell oss om din padleerfaring, så kan du nok bli med likevel!

Dagstur til Fuglefjella: Kurser
Rute
Dagstur til Fuglefjella: Bild
Dagstur til Fuglefjella: Pro Gallery
bottom of page