top of page
Langtur langs Isfjorden: Välkommen

LANGTUR LANGS ISFJORDEN

Starten av Juli 2023

Rett etter aktivitetslederkurs inviterer vi til oppdagelsestur til den flotteste delen av Isfjorden. Vi begynner ved Daudmannsodden og avslutter i Ekmanfjorden eller Dicksonfjorden. Underveis padler vi langs breer, en varierende kyst, og blant Svalbards rikeste tundra. Solen skinner siden 19. april og nå ved midtsommertider er det ingen forskjell på dag og natt.

Legg fra deg klokken, vi padler når det passer oss!

Bjørnevakt: På kajakktur deler vi kysten med isbjørnen, som sakte har begynt å befolke Isfjorden igjen etter jaktstoppet i 1973. Vi må alltid være på vakt og ha en retrettplan for ikke å havne i konflikt. For at dette skal være mulig på natten har vi våken isbjørnvakt i skift, som vi alle deler på. Forbered deg på en time av arktisk stillhet og ro, og kanskje kanskje, ditt livs naturopplevelse. I sikkerhet sammen med erfarne og utdannede Svalbardguider.

Hva er inkludert: Kajakk, båttransport fra Longyearbyen, mat, og sikkerhetsutstyr.

Hva du må ordne selv: Transport til Longyearbyen, personlig padle- og turutstyr, telt, og sovepose. Tørrdrakt er obligatorisk. Dersom det er noe av dette du ikke har kan du leie dette av oss.

Veiledere: Dag Roland og Calle Schönning

Pris: 29500 kr

Langtur langs Isfjorden: Kurser
Rute
Langtur langs Isfjorden: Bild
Langtur langs Isfjorden: Pro Gallery
bottom of page