LANGTUR LANGS ISFJORDEN

27 Juni - 3 Juli 2021

Rett etter ledersamling for aktivitetsledere inviterer vi til oppdagelsestur til den flotteste delen av Isfjorden. Vi begynner ved Daudmannsodden og avslutter i Ekmanfjorden eller Dicksonfjorden. Underveis padler vi langs breer, en varierende kyst, og blant Svalbards rikeste tundra. Solen skinner siden 19. april og nå ved midtsommertider er det ingen forskjell på dag og natt.

Legg fra deg klokken, vi padler når det passer oss!

Bjørnevakt: På kajakktur deler vi kysten med isbjørnen, som sakte har begynt å befolke Isfjorden igjen etter jaktstoppet i 1973. Vi må alltid være på vakt og ha en retrettplan for ikke å havne i konflikt. For at dette skal være mulig på natten har vi våken isbjørnvakt i skift, som vi alle deler på. Forbered deg på en time av arktisk stillhet og ro, og kanskje kanskje, ditt livs naturopplevelse. I sikkerhet sammen med erfarne og utdannede Svalbardguider.

Hva er inkludert: Kajakk, båttransport fra Longyearbyen, mat, og sikkerhetsutstyr.

Hva du må ordne selv: Transport til Longyearbyen, personlig padle- og turutstyr, telt, og sovepose. Tørrdrakt er obligatorisk. Dersom det er noe av dette du ikke har kan du leie dette av oss.

Veiledere: Dag Roland og Calle Schönning

Pris: 24500 kr

Les om hvordan du er trygg på tur med oss i Coronatider

 
Rute